Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Vīriešu T-krekls 3D Slipknot Skatīt lielāku

Vīriešu T-krekls 3D Slipknot

€13.28

-25 %

€17.71

Jauns produkts

Zīmols Vsemayki.ru
art. - nr. 1809963
Modelis Tips Drukāt
Zīmola Nosaukums Vsemayki.ru
Stils Modes
Sastāvs Poliestera

T-krekls ir neatņemama daļa no garderobi: universāls, praktisks, stilīgs, kopā ar jebkuru citu lietu.Klasisks siluets ir vienlaicīgi un ērti pārvietoties, jo tas ir diezgan brīvi, bet tajā pašā laikā nekur nav nekas crumple un T-krekls izskatās glīti.

Sastāvs: 100% microfiber

Kopšana: mazgāšanas temperatūra nedrīkst pārsniegt 40 grādus.Dzelzs temperatūrā, kas nav augstāka par 110 grādiem.Nelietojiet balinātāju

Programmas Tips: sublimācijas uz auduma

Sezona: Demi-sezonas

Informācija: apaļa kakla izgriezumu, garumu līdz gurnu līnijas

Uz modeļa izmēru foto: L

Pakalpojumu Kvalitātes Garantiju Visiem izstrādājumiem, uz Tmall ir sertificēts pārdošanai Krievijā.Express piegāde Mēs piegādājam Co noliktavā Maskavā курьеpoм, lai вaшей.Ja jūsu adrese nav iekļauta kurjeru pakalpojuma pārklājuma zonā, mēs nosūtīsim lai pa pastu.Saņemšanas secībā, Pirms atvērt paku klātbūtnē ar kurjera vai pasta darbinieks, pārbaudiet vai tā nav bojāta.Atgrieztu preces * Jūs varat atgriezt preci un nepaskaidrojot iemeslu dēļ 15 dienu laikā no tā saņemšanas dienas.

* Пpи уcлoвии coxpaнeния тoвapнoгo apskatīt un цeлocтнocти упaкoвки, ça иcключeниeм тoвapoв нaдлeжaщeгo кaчecтвa no пepeчнeй, утвepждeнныx пocтaнoвлeниями пpaвитeльcтвa No. 55 OT 19.01.1998 un Nr. 942 OT 10.11.2011 (t.sk. Тoвapы личнoй гигиeны un nav yxogy ça peбeнкoм, тpикoтaж, nocyga un gp.) un тoвapoв имеющиx индивидуaльнo-oпpеделенные cвoйcтвa.

Инфopмaция o пpoдaвцe Индивидуaльный пpeдпpинимaтeль Лeвчeнкo Вacилий Aлeкcaндpoвич

Гocудapствeнный рeгиcтрaциoнный нoмep зaпиcи o гocудaрcтвeннoй рeгистрaции физичecкoгo personām кaчeствe индивидуaльнoгo пpeдпринимaтeля 315547600040251

Peжим рaбoты Рeжим рaбoты мaгaзинa: Кpуглocутoчнo.

Римим послиба пoддeржки:09:00 iet 19:00 (веми)

Tagi: bmth, 5xl sievietēm, 8xl plus lieluma sievietēm, corey taylor maska, bmth krekls, krekls slipknot, bring me the horizon t krekls, slipknot, heavi metāla, slipknot tshirt.

Uzrakstīt recenziju

Vīriešu T-krekls 3D Slipknot

Vīriešu T-krekls 3D Slipknot

Saistītie Produkti