Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Krievijas Karogs Banner Žetons Armband Taktiskā Militārā Morāli 3D Pvc Plāksteris Auduma Ielīmējiet Nodaļa Epoksīda Vienreizējās lietošanas Armband 8*5cm Skatīt lielāku

Krievijas Karogs Banner Žetons Armband Taktiskā Militārā Morāli 3D Pvc Plāksteris Auduma Ielīmējiet Nodaļa Epoksīda Vienreizējās lietošanas Armband 8*5cm

€1.37

-25 %

€1.83

Jauns produkts

Produkta Tips Plāksteri
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Stils Stick-On
Izmantošana Apģērbi, Mugursomas, Cepures, u.c.
Modeļa Numurs A3072
Materiāls PVC Līme
Iezīme 3D, Eco-Friendly
Gadījumā vecums Pieaugušie
audums ūdensnecaurlaidīgs audums
Technics Izšūti
Krāsa Attēla Krāsa
Auduma Veids PVC žetons plāksteris
izmērs 8*5CM

Apraksts informāciju par produktu Nosaukums: krievijas karogu punisher Izmērs: 8*5CM Krāsa: attēla krāsu Process: PVC Iepakojumā: 1pcx vienu PP soma iezīme: Apģērba piederumi, to var pievienot, apģērbi, mugursomas, cepures, utt., var pielāgot DIY.

Fotogrāfijas Saraksts

Mēs, Domāju, Jums Būs tāpat ...Produktu ieviešanu

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Preces tiks kuģi, kas drīz, kad saņēma pārbaudīt maksājumu.Mēs neesam atbildīgi par jebkuru nepareizi vai nevar piegādāt adresi.Lūdzu, pārbaudiet ar savu muitas pirms iegādes.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.parasti, mēs nosūtīt visiem pasūtījumiem, kā dāvanu un paziņot, lai mazinātu pircēju importa nodokli.Tas parasti ilgst apmēram 4 līdz 8 darba dienas ar express, un 15-60 darba dienu laikā Ķīnas Aviopastu uz kuģa, lai jūsu valstis.PS: Ja vienums tiks nosūtīti ierakstītā gaisa pastu, tas ilgst 7-30 darba dienu laikā (1-3 nedēļas) piegādes atkarībā no jūsu atrašanās vietas.Lielākā daļa preču, kas tiks piegādātas 2 nedēļu laikā, bet dažas var ilgt līdz 6 nedēļām, tas ir normāli.- Ja jūs vēlaties, lai saņēmu produktus, ātri, Lūdzu, izvēlieties veids sūtījumu DHL, UPS, FEDEX, vai EMS.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: krievijas nozīmītes plāksteri, krievija šūpuļzirgs plāksteri, plāksteris krievijas spēki, morāles plāksteris airsoft, plāksteris airsoft portugāle, krievijas jaka plāksteri, plāksteris airsoft sieviete, plāksteris airsoft medcial, cool krievijas plāksteri, karoga airsoft.

Uzrakstīt recenziju

Krievijas Karogs Banner Žetons Armband Taktiskā Militārā Morāli 3D Pvc Plāksteris Auduma Ielīmējiet Nodaļa Epoksīda Vienreizējās lietošanas Armband 8*5cm

Krievijas Karogs Banner Žetons Armband Taktiskā Militārā Morāli 3D Pvc Plāksteris Auduma Ielīmējiet Nodaļa Epoksīda Vienreizējās lietošanas Armband 8*5cm

Saistītie Produkti