Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Vīrieši Sievietes Hemoroīdi Grūtniecības Speciālu Mazgāšanas Dzemdību Pēcoperācijas Aprūpi Portatīvo Sitz Vannas, Baseina, Bidē Pacientu Tualetes Skatīt lielāku

Vīrieši Sievietes Hemoroīdi Grūtniecības Speciālu Mazgāšanas Dzemdību Pēcoperācijas Aprūpi Portatīvo Sitz Vannas, Baseina, Bidē Pacientu Tualetes

€6.38

-20 %

€7.98

Jauns produkts

Iezīme Eco-Friendly
Krāsa Zila, Rozā, violeta, balts, Zaļa
Produkts Vispārīgi Vannas Barelu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls PP
Vāciņu Bez Vāka
Izmērs(Gxpxa) Aptuveni 36.5x39x12cm
Vecuma Grupa Pieaugušie

Apraksts:

Sakarā ar atdarināt cilvēka gurniem un gluda konusveida dizains, tas ir ērtāk hip vanna.

Vides aizsardzības plastmasas materiāla, kas nav toksiski, bez garšas un izturīgs.Tas ir ikdienas veselīgu tīrīšana partneris.

Grūtniecēm, hemoroīdi pacientiem pēc episiotomy pacientiem un citiem cilvēkiem, kuri varētu ne tupēt.

Gluda touch, ērti, viegli tīrīt pēc lietošanas.

Piemērots gan vīriešiem, gan sievietēm.Universālā tipa plašs, der visiem standarta tualetes.

Ieteicams izskalot siltā ūdenī, lai vairāk veselību un labsajūtu.

Specifikācija:

Materiāls: PP

Krāsa: Zila, Rozā, Violeta, Balta, Zaļa

Izmērs(Gxpxa): Aptuveni 36.5x39x12cm

Komplektā ietilpst:

1pc x Vannas Baseins

Piezīme:

1. Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

2. Lūdzu, ļaujiet 1-2 cm atšķirības, manuāla mērīšana.

ATSAUKSMES

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes ir 5 zvaigznes .Un 5 zvaigznes detalizētu reitings no jūsu pasūtījuma.Mēs, protams, dot savu pozitīvo atgriezenisko saiti.

2. Ja jums nav apmierināts mūsu porducts, pls sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs garantējam, mēs 100% slove nekādu problēmu.

KUĢNIECĪBAS 1. Sagatavošanas Laiks: mums ir 3-7 darba dienas, lai sagatavotu pasūtījumu, Ignorējot to, cik daudz dienas apstrādes saglabājas. 2. Nav limitied Secībā/Vērtība mūsu veikalā.Mēs piedāvājam bezmaksas piegāde visā pasaulē par jebkuru daudzumu un jebkuru vērtību 3. APO/FPO/DAI Kuģniecības Mēs atvainojamies, ka P. O. Kastes un militāro adreses (APO, FPO) nevar piegādāt.

REFOUND UN APMAIŅA

Mums ir QA komanda, lai pārbaudītu jūsu pasūtītās preces, darbojas pareizi, pirms tie tiek iepakots un nosūtīts uz jums.Bet jums ir nepieciešams, lai apstiprinātu savu kleitu izmērs rūpīgi pirms pirkšanas (izmērs novērtēs parādīt zem katras vienības).Atten: mēs nevaram pieņemt apmaiņai vai atsakoties pēc tam, kad jūsu pasūtījums ir nosūtīts.Šāda informācija ir nepieciešama, ja jūs atspoguļotu problēmu: ----Pasūtījuma skaits ----Attēlu/video bojātu krelles.

Ja jums ir jautājumi par atgriešanās politiku, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums!

MŪSU GARANTIJU, Ja neesat 100% apmierināts ar kvalitāti, savu pirkumu, jūs varat atgriezt vai apmainīt savu priekšmetus, 30 dienu laikā no piegādes datuma.Pieprasījuma: 1. Objekti, kas saņemti, 30 dienu laikā no piegādes datuma. 2. Saņemtie objekti, kas netiek izmantots, nebojātu un oriģinālā iepakojumā. 3. Atgriešanās kuģniecības maksa bija maksā pircējs.

Tagi: hemorrhoid ārstēšana, 3d vannas bumba pelējuma, Ziedi, ovālas panna, hemorrhoid ziede, hemorrhoid krēms, ziede, krēms hemorrhoid, bathbomb pelējuma, vannas sāls, vannas bumba pelējuma preses mašīna.

Uzrakstīt recenziju

Vīrieši Sievietes Hemoroīdi Grūtniecības Speciālu Mazgāšanas Dzemdību Pēcoperācijas Aprūpi Portatīvo Sitz Vannas, Baseina, Bidē Pacientu Tualetes

Vīrieši Sievietes Hemoroīdi Grūtniecības Speciālu Mazgāšanas Dzemdību Pēcoperācijas Aprūpi Portatīvo Sitz Vannas, Baseina, Bidē Pacientu Tualetes

Saistītie Produkti