Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Kokvilnas Frāzes, Šūšana, Etiķetes, Tamborēšanas, Adīšanas, Custom Logo, Uzņēmuma Nosaukums, Mazgājams, Roku Cepuri, 12mm x 60mm (MD5203) Skatīt lielāku

Kokvilnas Frāzes, Šūšana, Etiķetes, Tamborēšanas, Adīšanas, Custom Logo, Uzņēmuma Nosaukums, Mazgājams, Roku Cepuri, 12mm x 60mm (MD5203)

€5.78

-14 %

€6.80

Jauns produkts

Zīmola Nosaukums ETERNALQUN
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Marķējuma Veidu Galvenais Lables
Modeļa Numurs MD
Izmantošana Garment, Apavi, Somas
Technics IESPIESTS
Produkta Tips Apģērbu Uzlīmes
Materiāls Audums
Veids, Vairumtirdzniecība Jā(>50 Gab.)
Iezīme Eco-Friendly, Mazgājams

♥ Pasūtījuma Kokvilnas Lentes Etiķeti ♥

Kopējo etiķetes izmērs galvenajā attēls: 12mm x (40mm + 20mm)

Kopējā platība etiķete = Kokvilnas lentes platums x (dizaina lieluma + šūšanas izmērs)

- Minimālais pasūtījuma daudzums ir 50 gabali.Jūs varat redzēt citas iespējas daudzums lapā.Ja jums ir vajadzīgas citas daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mani...

- Tie ir mūsu organiskās kokvilnas etiķetes,Mēs tos izdrukāt ar 100% organiskas kokvilnas, lai viņi ir droši izmantot uz bērnu objektus un ļoti mīksta.Tie ir mašīna mazgājami, dryable, un var jāgludina; drukas netiks izbalināt prom, un etiķetēm, kas ilgst gadiem.

​​

- Komplektā ar jūsu logo, tekstu, svītrkodu un veļas kopšanas simboli.Uzlīmes nāk neslīpēts.Izmantot labels, vienkārši nogriezt etiķetes pie griešanas līniju.Reizes etiķetes pusi un sew to uz šuves jūsu apģērba.

- Atsūtiet man savu grafisko caur Piton.lv ziņas vai e-pastu to man .Ja jums nav grafisks, bet vēlētos, lai izmantotu kādu no mūsējiem, no mūsu daudziem citiem sarakstiem, vai gribētu ar mums, lai tikai drukāt tekstu konkrētu fontu, ļaujiet man zināt sīkāk lodziņā piezīmes.Mēs varam drukāt uz abām pusēm no šīm etiķetēm, ja vēlaties; nav papildu maksas.

- Noklusētā grafika, ir tas, ko jūs redzēt fotogrāfijas,Ja jūs meklējat vienkāršu tekstu pasūtījuma aprūpes frāzes, Lūdzu, sazinieties ar mums, lai beztaras pasūtījumiem.

- Lūdzu, ņemiet vērā, ka cena no etiķetes ir atkarīgs no lieluma, ja izmērs jums nepieciešams, ir ne pati, kā paraugu, jūs redzat, lūdzu, sazinieties ar mani par jaunu cenu.Nodokļi ir apkopojusi savu valsti un maksā pircējs.Lūdzu, pārbaudiet izziņu par tarifu, pirms pirkšanas.

Tagi: ādas tag, brilles rāmis vīriešu taghezekiah, happy birthday frāze, etiķetes logotips, pasūtījuma cepuri etiķetes lether, pārtikas marķējuma stāvēt, pasūtījuma auduma etiķete, custom etiķetes vēstuli, pasūtījuma lieluma uzlīmes, etiķetes.

Uzrakstīt recenziju

Kokvilnas Frāzes, Šūšana, Etiķetes, Tamborēšanas, Adīšanas, Custom Logo, Uzņēmuma Nosaukums, Mazgājams, Roku Cepuri, 12mm x 60mm (MD5203)

Kokvilnas Frāzes, Šūšana, Etiķetes, Tamborēšanas, Adīšanas, Custom Logo, Uzņēmuma Nosaukums, Mazgājams, Roku Cepuri, 12mm x 60mm (MD5203)

Saistītie Produkti