Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! GX230 Garu Stallion of Cimarron Silikona Gadījumā Huawei P9 P10 P20 P30 P40 Y6 2018 Y7 Y9 Lite Pro Max Ministru Mini Skatīt lielāku

GX230 Garu Stallion of Cimarron Silikona Gadījumā Huawei P9 P10 P20 P30 P40 Y6 2018 Y7 Y9 Lite Pro Max Ministru Mini

€0.87

-69 %

€2.88

Jauns produkts

Funkcijas Melns Luksusa Fundas Gadījumos Ietver Cute Coque Elastīga Gumijas Vāciņu TPU
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums Lavaza
Saderīgu Zīmols Huawei

Laipni lūgti mūsu veikalā!!!!!Kā mums ir tik daudz veidu produktus,mēs nevar uzskaitīt tos visus,attēlu, kas ir tikai izmanto, lai parādītu detalizētu informāciju par to.Produkts atbilst nosaukumam.Apraksts 1) Brand jaunu un augstas kvalitātes. 2) Augstas kvalitātes attēlu drukas tehnoloģijas. 3) Attēls scratchproof, un nekad izbalināt. 4) Viegli piekļūt visām tālruņa funkcijām & piederumu pieslēgvietām.Piegāde Piezīme: mēs kuģis savu pasūtījumu 48 stundu laikā,Ja jūs atbilstat iepirkšanās aizņemta sezona,piegādes laiks tiek kavēts par 10-25 dienas. 1. Mēs nosūtīsim preces 5 darba dienu laikā pēc pilnas apmaksas apstiprināts.Ja maksājums nav pieejams, jūsu pasūtījums tiks automātiski aizvērts. 2. Pircējs ir atbildīgs par apdrošināšanas ,problēmām un bojājumiem, ko izraisa kuģu satiksmi, piemēram, nelaimes gadījumu, aizkavēšanos vai citiem jautājumiem.Kompensācija 1. Visas preces, kas tiek pārbaudīti, pirms nosūtīšanas, tāpēc, ja jūs neesat apmierināts ar pirkumu, jūs varat apmainīties ar vienumus vienu nedēļu, un jums ir jāsazinās ar mums 24 stundu laikā pēc saņemšanas jūsu pirkumu. 2. Kuģniecības un pārkraušanas maksa netiek atgriezta un klients ir atbildīgs par visiem maksājumiem, kas atgriežas un reshipping. 3. Visu atpakaļ posteņi jābūt tā sākotnējiem nosacījumiem, tostarp lodziņā un aksesuāri.Vīrieši izgatavots defekti nav garantēta,piemēram, bojātas, saskrāpēts, un tā tālāk. 4. Par jebkuru vienumu,lūdzu, nosūtīt, izmantojot EMS, vai jūsu vietējā pastu, kad sūtīt atpakaļ.Atsauksmi 1. Pircēja sākumā apstiprinājums tiks augsti novērtēts, saņemot vienumus. 2. Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi (5stars), kas mums ir, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai tevi 1 minūti,bet šī 1 minūti, ir ārkārtīgi svarīga nozīme, lai mums. 3. Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes(1-3stars).Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Paldies par jūsu sapratni.

Tagi: huawei p9 lite gadījumā stāsts, vāks huawei p10, huaawei p30 pro gadījumā, gadījumā, huawei p30 pro, gadījumā p10 lite, huawei p9 lite flip case grūti, gadījumā, huawei y9, sirēna huawei p20 gadījumā, auduma p40 pro gadījumā, itāļu ērzelis.

Uzrakstīt recenziju

GX230 Garu Stallion of Cimarron Silikona Gadījumā Huawei P9 P10 P20 P30 P40 Y6 2018 Y7 Y9 Lite Pro Max Ministru Mini

GX230 Garu Stallion of Cimarron Silikona Gadījumā Huawei P9 P10 P20 P30 P40 Y6 2018 Y7 Y9 Lite Pro Max Ministru Mini

Saistītie Produkti