Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Angļu Akrila Burti, Krelles, Rotaslietas Pieņemšanas DIY Piederumi Roku darbs Alfabētu, Krelles, lai Aproce Juvelierizstrādājumu Vairumtirdzniecības Daudz Skatīt lielāku

Angļu Akrila Burti, Krelles, Rotaslietas Pieņemšanas DIY Piederumi Roku darbs Alfabētu, Krelles, lai Aproce Juvelierizstrādājumu Vairumtirdzniecības Daudz

€1.40

-50 %

€2.81

Jauns produkts

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Krelles Dabiskā Akmens Pērles pērles
Krāsa Jauktas Krāsas, Zaļa, tumši
Rotaslietas Tips 3 Distances Krelles
Postenis Svars 24g
Rotaslietas Veids 2 Krelles par Rotaslietu izgatavošana
Sods vai Modes Modes
Zaudēt Krelles Krelles, lai padarītu rotaslietas, DIY auskars, Kaklarota
Daudzums 100gab 200pcs 300pcs
Raksts Zaudēt Ar Pērlītēm
Rotaslietas Tips 4 Roku darbs, ar rokām DIY Pērlītēm
Materiāls Akrila
Vairumtirdzniecības Pērlītēm Roku darbs, ar rokām DIY Pērlītēm
Cilvēkiem sievietēm, bērniem,
Akrila pērlītes Mīlestība Dzirdēt Krelles, vēstule krelles
Rotaslietas Veids 1 Piekariņi, aproce, Aksesuāri
Modeļa Numurs All04654
Distances Krelles Roku Aksesuāri
izmērs 4*7mm Round
Ārējais Diametrs 8mm
Metāla Tips Nav
Uzvalks Pieņemšanas aproce, Kaklarota, DIY Rotaslietas
Apaļas Pērlītes Vairumtirdzniecības Pērlītēm, pērles, Aksesuāri
Zīmola Nosaukums ALLBUYA
Vienuma Tips Krelles
Objektu Formas Sirds Formas, Kārta

J Materiāls : Akrils

J Krāsa : Mix Krāsa

J Quantites :

100gab 200pcs 300pcs

J plaša Pielietošana : Ideāli piemērots DIY rotaslietu izgatavošana un roku darinājumus.Jūs varat izmantot tos, lai veiktu rokassprādzes, kaklarotas, auskari, anklets vai otras puses amatu!

J radošo Dāvanu : Jūs varat izmantot tos ar citiem rotaslietas secinājumus DIY savu rotaslietas.Šī būs unikāla dāvana draugiem vai ģimenes locekļiem!

J piezīme : Jūs saņemsiet reālu izmēru produkts.Attēls var būt lielāks par ekrāna.Krāsa var nedaudz mainīties, lai krāsošana katra atsevišķa monitora.Lūdzu, pārbaudiet izmēru pirms iegādes.

1.Pasūtījumus parasti tiek nosūtīti ārpus 2-3 darba dienas, pēc jūsu maksājums ir pabeigta. (Se.Saule.un Valsts svētki, izslēgts)

2. Piegādes metodi un Piegādes laiks

△Pasūtījuma summa ir mazāk nekā $10 , un Mēs piedāvāsim brīvā Ekonomiskā Piegāde kā Cainiao Super Ekonomikā, Pasaules vai China Post small package plus, kas ir nepieciešams ņemt par 30-50 dienās no galamērķa.

△Pasūtījuma summa ir vairāk nekā $10 , Mēs piedāvājam bezmaksas Standarta Piegāde Piton.lv, piemēram, Standarta piegāde, Ķīna Pastu ierakstītā vēstulē vai Epacket, kas ir nepieciešams ņemt par 15-35 dienu laikā no galamērķa.

△Pasūtījuma summa ir virs $150 , Mēs piedāvājam bezmaksas fast Express, piemēram, DHL, Fedex, TNT, kas ir nepieciešams ņemt aptuveni 3-7 dienu laikā no galamērķa.

3. Visām muitas nodevām, nodokļiem un nodevām ievest, lai jūsu valsts nav ietverti postenī cenu vai piegādes maksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Ceru, ka jūs varat saprast.

J: vai jūs Varat piedāvāt dropshipping ?

A: Jā, protams!Mēs ne tostarp pārdošana info gabalā.

Q: Kā es varu iegūt atlaides ?

A: mēs varētu piedāvāt papildus atlaides, ja jūsu pasūtījuma summa ir lielāka par $30. Ja vēlaties vairumtirdzniecības custome, pls sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas bezmaksas, un mēs piedāvājam labas cenas.

Q: Kā es varu darīt ar šo situāciju, es nedomāju, saņemt sūtījumu vai man ir problēma preci.

A: Pls sazinieties ar mums nekavējoties.

Parasti, Ja jūs nesaņemat paku, es būs pārbaudīt un piedāvās jums info, vai kompensāciju, vai nosūtīt.

Ja tur ir kādas problēmas ar objektu, mēs piedāvājam risinājumu, saskaņā ar konkrēto situāciju.Neuztraucieties.Es neļaus jums zaudējumus.

Ja jūs apbalvošanu un tā ir labā stāvoklī, mums būtu ļoti pateicīga, jūs varētu mūs atstāt 5-Zvaigžņu ✮✮✮✮✮ Pozitīvas Atsauksmes par darījumu.

Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, pls Sazinieties ar mums, un nav ļoti vēlas atstāt negatīvu Atgriezenisko saiti.

Paldies!

Lūdzu, lūdzu, mūs atstāt pozitīvas atsauksmes:

ALLBUYA ir liels piegādātāja, kas nodrošina augstas kvalitātes rotaslietas, kas veic piegādi, par 10 gadiem Bezsaistē .2020. gadā, mēs atvērt tiešsaistes veikals Piton.lv.Tur ir tik daudz Piton.lv pārdevēji iegādāties preces no asv.No akmens pērles, akrila pērles utt.lai rotaslietas konstatējumi, piemēram, lēkt gredzeni, aizdares, pērļu cepurītes, bails utt. w e mērķis ir barības visiem jūsu vajadzībām, lai kuģis.

Mēs apkalpot mazumtirdzniecības klientus un piedāvāt dropshipping ar praktiskumu rotaslietas, amatniecības piegādēm .Un mēs piedāvājam vairumtirdzniecības cenu bussiness klientiem.Mēs esam labākā izvēle jums.

ALLBUYA sola sniegt klientiem labāko pieredzi un servisu.

Tagi: donut akmens, pērlīšu japāna, hematit, pērlīšu jasper, brūns akmens, 4mm šuve, 6mm akmens, lanli, chrysocolla akmens, 30 mm biezumu.

Uzrakstīt recenziju

Angļu Akrila Burti, Krelles, Rotaslietas Pieņemšanas DIY Piederumi Roku darbs Alfabētu, Krelles, lai Aproce Juvelierizstrādājumu Vairumtirdzniecības Daudz

Angļu Akrila Burti, Krelles, Rotaslietas Pieņemšanas DIY Piederumi Roku darbs Alfabētu, Krelles, lai Aproce Juvelierizstrādājumu Vairumtirdzniecības Daudz

Saistītie Produkti