Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Red Bezel Deflektors Noņemšanas Rīks Workbench Atpakaļ Atvēršanas Instruments, Skatīties Deflektors Noņemšanas Remonta Rīku Jaunas Skatīt lielāku

Red Bezel Deflektors Noņemšanas Rīks Workbench Atpakaļ Atvēršanas Instruments, Skatīties Deflektors Noņemšanas Remonta Rīku Jaunas

€18.30

-26 %

€24.74

Jauns produkts

Izmēri 126.56 cm
Veids Rīki
Materiāls Nerūsējošā Tērauda, Sakausējuma
Noņemot diapazons 3840mm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Krāsa Sarkana
Modeļa Numurs komplekts skatīties lietā nospiediet komplekts pulksteņi
Iezīme skatīties remonta rīku komplekts profesionālo skatīties atpakaļ gadījumā, ja nazis

Skatīties Bezel Noņemšanas Rīks Bezel Atvēršanas Instrumentu, Pulksteņu Labošanas Rīks R O L E X DATEJUST UN SUBMARINER, GMT.

Preci pārdošanai ir augstas kvalitātes zīmols jaunu Skatīties Bezel noņemšanas no R o l e x un citi dārgi pulksteņi.Tas ļaus jums grip skatīties bezel precīzi un pasargās no skrāpējumiem vai zīmes uz jūsu dārgi pulksteņu lietā.

Tas nāk ar četriem Rūdīts Šveices Nerūsējošā Tērauda asmens, kas ļauj jums, lai skatīties bezel jebkura veida no jebkuras pulksteņi.Varat arī noņemt spiediena fit caseback droši.Paredzēti, lai pēdējā dzīves laikā.Lieliska lietošanai Zelta un Nerūsējošā Tērauda skatīties lietā.

Tas ir ideāls, lai noņemtu bezel gredzenu no Daytona, Submariner, Gmt, Explorer, Yatchmaster un citiem un flutted bezel vai diamond bezel no Dienas, Datejust pulksteņi pārāk.Jūs varat noņemt Saglabājot Gredzenu no Sporta Modelis, kas ietver Submariner, Gmt, Turnograph un citi.

Mainīt bezel pulksteņa sevi minūšu laikā un ietaupīt naudu.Liels pulksteņu labotājiem, juvelieri, vai hobbyist.

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Materiāls:Nerūsējošais Tērauds

Noņemot diapazons:38-40mm

Izmēri:12*6.5*6cm

Krāsa:Sarkana

Pakete ietver:

1* Pulksteņu Labošanas Rīki

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: gadījumā, ja atstarotājs, premium skatīties nospiediet, pulksteņi nospiediet piederumi, noņemt bezel, sieviešu rokas soma ar bezmaksas piegāde, xiaomi redmi, ņemiet vērā, 9t pro, pulksteņi nospiediet nomirst, Pulksteņu Labošanas Rīks, xiaomi mijia soocare x3, bezel rīks.

Uzrakstīt recenziju

Red Bezel Deflektors Noņemšanas Rīks Workbench Atpakaļ Atvēršanas Instruments, Skatīties Deflektors Noņemšanas Remonta Rīku Jaunas

Red Bezel Deflektors Noņemšanas Rīks Workbench Atpakaļ Atvēršanas Instruments, Skatīties Deflektors Noņemšanas Remonta Rīku Jaunas

Saistītie Produkti