Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! SAB80C535-N SAB80C535-N Skatīt lielāku

SAB80C535-N SAB80C535-N

€14.88

Jauns produkts

Izmantošana Vispārējais Mērķis
Modeļa Numurs no
Teorija Sprieguma Relejs
Barošanas Avots AC
Spriegums 240V
Aizsargātu Funkcija Noslēgtā
Kontakta Slodze Liela Jauda

Padomi: neseno parādīšanos daudz cilvēku, izmantojot programmatūru, kopēt veikals baby, mums būs sūdzības, galu galā, mūsu veikala nosaukums"Shenzhen Heng avots elektronisko Tirdzniecību", jo Wang,"Huntington avots Elektronisko" jo Taobao tikai šī viena, ne veikalos, lai izvairītos no zaudējumiem, lūdzu, uzmanīgi, apzināti, tā kā nav maldināts!

Laipni lūdzam patronize

Izmantojot 888 juaņa bezmaksas piegāde ar Express Yuantong un citu kurjeru 900 juaņu Bezmaksas Piegāde

(SF, izņemot gadījumus, ja jums ir jautājumi, lūdzu, sazinieties ar klientu pakalpojumu, Paldies!

Kopš mēs darbojamies elektronisko komponentu izaudzēt ļoti daudz, ne pa vienam augšupielādēt, ja jums ir mūsu veikalā jūs nevarat atrast vēlamo modeli, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs būsim ļoti drīz jums piedāvājam.

Profesionālā atbalsta IC: sadzīves tehnika IC, auto IC, komunikācijas IC, IC un citu elektronisko komponentu detaļas

Iepakojums: SMD( SOP), straight plug( DIP), četras (QFP), triode, diodes moduli, PLCC

Šajā veikalā, lai atbalstītu ar vienu Visu :barošana IC,rezistors, kondensators, indukcijas spoles, releji, USB, rozetes ,divas triodes,optisko sakabes sērija, IC elektronisko komponentu utt.

1. Sakarā ar pircējiem iegādāties elements laiku, par preču saņemšanu no laika uz dažādām prasībām, kā arī provincē un ārpus provincē preces saņemšanas svara, un laiks ir atšķirīgs, atšķirīgs Express Company piegādes ātrums ir arī dažādas, tāpēc konkrētu piegādes cenas, lūdzu, pircēji, pirms veicat pirmo kontaktu, mēs esam noklusējuma matus ar Kurjerpastu Z T O , turpināja smagā produktu vēlamo Deppon Express un iet Kurjeru, steidzami sūtījumi, par SF Express piegāde pa apmaksātā nodeva, novecošanās salīdzinājums ir garantēta, kā aprakstīts iepriekš Express mazāks vai citiem apstākļiem, kas ir nepieciešams, lai mainītu uz citu kurjeru, lūdzu, sazinieties ar mums.

2 . Tā paša veida elektronisko komponentu modeļi no ražotāja ir dažreiz ražotāju skaits, un dažreiz uz ražošanas datumu, ir arī vairāk, tāpēc attēli ir paredzēti tikai uzziņai, ko parasti nodrošina tikai ražotāji attēlu, lai pircēji atsauci, dažreiz neliela daļa no modeļa, kad piegāde var neatbilst bildes no ražotājiem sūtījumiem, protams, laiku, kas ļauj mums būs arī nekavējoties ar klientiem aprakstītas skaidri, lai pircējs, ja elementi stingrākas prasības, lūdzu, iegādāties elements būs piedēklis, vai ražotāji un citas īpašas prasības, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas apraksts vai komentāri par rakstveida paziņojumiem, lai apmierinātu klientu vajadzības.

3. Par pasūtītāju parakstīt iepakojumā: mēs katrs iepakojums ir uzticamu un drošu veidu, iepakojuma, ir labi, bet reizēm kurjeru uzņēmuma aptuvenu piegādes radīs sastāvdaļas trūkst vai ir bojāts. Radušos zaudējumus var lūgt kurjeru uzņēmums compensable. Pierakstieties, ja jums atrast iepakojums bojāts, bet kaili iekšpusē elektronisko komponentu, lūdzu, pārliecinieties, ka jūs rūpīgi pārbaudi. Pircēju pārbaudi, lūdzu, kontroles iegādes modelis, un vai šis numurs ir nepareizs, un iepakojums ir bojāts, lūdzu, vietas atsakās, tad saskaņā ar nepārprotamu rīkojumu par kuģošanas pusē telefonu, lai sazināties ar mums, lai mūsu process.

4. Par maksājumu ar PayPal draugi, lūdzu, tiešo maksājumu. Guandunas provincē, var pēcapmaksa, t.i., ar kurjeru uzņēmumi, vācot naudu. Nav Alipay draugiem var sazināties ar mums, izmantojot citas platformas, lai tirdzniecības vai tiešo pārskaitījumu uz mūsu Bankas kontā, mūsu saņemta samaksa uzreiz piegādi, ir tērzēšanas logs var pierādīt, varat būt droši! Lūdzam pārvedumu būs jūsu piegādes adresi, vārdu, uzvārdu, tālruņa numurs un pārskaitījuma summu un jūs vēlaties, lai bērnu modeļus nosūtīts uz mums, tāpēc ka mēs savlaicīgi un pareizi, lai jūsu sūtījums.

5.售后服务:收到货物后如果有任何问题请先联系本店铺 ,我们会及时给您解决办法,非在本店铺购买的元件和已上机焊接,剪脚或因买家操作失误等其它人为原因导致元件烧坏,以及在寄回途中因包装不牢固而破损,本店铺将不给予调换,非质量问题换货的运费一律由买家负责。

亲,收到货后,请别忘了收藏小店噢,并给个好评+店铺满分的评价哦,客户之上, 亨源电子, 你的满意我们的追求。

Í☆欢迎购买我们的产品,祝您购物快乐。

Tagi: tda1085c, 100w ac motors, brother mfc printhead, dip16, PMIC, pogu presser, tda1085, stelles rīks, stelles gobelēns, brālis keychain.

Uzrakstīt recenziju

SAB80C535-N SAB80C535-N

SAB80C535-N SAB80C535-N

Saistītie Produkti