Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Ir 2021. Brīvdienas Pavada Kultūraugu Top Elastīga Hip Svārki Sexy Backless Nabas Divdaļīga Hip Svārki Kultūraugu Top Un Svārki Set Fitnesa 2 Gabals Skatīt lielāku

Ir 2021. Brīvdienas Pavada Kultūraugu Top Elastīga Hip Svārki Sexy Backless Nabas Divdaļīga Hip Svārki Kultūraugu Top Un Svārki Set Fitnesa 2 Gabals

€6.79

-50 %

€13.59

Jauns produkts

Slēgšanas Tips Pulovers
Materiāls Poliestera
Modelis Tips Cietie
nosaukums 1 Sexy navel fold stitching two-piece dress
Stils Sexy & Club
Sezona Vasaras, Autumn Winter Dress Spring Dress Summer dress
Vecums Vecums 18-35 Gadi
Materiāla Sastāvs Sintētiskās Šķiedras
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs ZY2299
priekšrocības 2 The whole set is made of double-layer fabric
Jostasvietu Dabas
Piedurknes Stils Strapless
Auduma Veids Poliestera
Krāsa Rozā
Siluets Apvalks
Veids Kakla-uzstādīts
Dzimums Sievietes, Sievietes/Dāmas/Sievietes/Sievietes
Kleitas Garums Virs Ceļgala, Mini
izmērs XS/S/ M/ L
Izgriezums Strapless
Apdare Āķis puķu dobi
Profila Tips H
Priekšrocības 1 Two-layer experience from chest piece to skirt piece
Piedurknes Garums(cm) Bez piedurknēm
Izlaides Datums Vasaras 2021

Jaunu produktu veicināšanas: Bezmaksas $2 kuponu !!!Atcerieties, lai saņemtu to!

Laipni Padoms :

1. Lūdzu, stingri ievērojiet lieluma diagrammu, lai izvēlētos lielumu.Nav izvēlētos tieši atbilstoši jūsu ieradumiem.

2. Izmēru var būt 2-3cm atšķiras, jo manuāla mērīšana.Lūdzu, ņemiet vērā, ja jūs measur

Kā es varu zināt, kāda izmēra pasūtīt?

Izvēlieties izmēru, kas vislabāk atbilst jūsu lielākais mērījumus (krūšu, vidukļa vai gurnu).Ja jūs esat starp izmēru, parasti vislabāk likt lielāka izmēra, tāpēc jums ir vietas, lai pārvietotos, vai dažas izmaiņas var viegli izdarīt.

1. Krūtis

Ļaujiet jūsu rokas pakārt, protams, pie jūsu sāniem.Ir kāds pasākums, jūs ar mērīšanas; lentes paralēli zemei.Ir jūsu draugs pasākums saskaņā ar jūsu paduses, ap jūsu muguru un vairāk nekā pilnā daļu no jūsu krūtis.Pārliecinieties, vai mērīšanas lenti ir mājīgs, bet ne cieši.

2. Viduklis

Saliekt vairāk uz vienu pusi, lai atrastu vietas; ja jūsu viduklis, protams, krokas.Pasākums šīs vietas; būtu tiesības saskaņā ar savu nave l.Turēt mērlenti paralēli grīdai un akurāti pret jūsu ādu, bet nav pull saspringts.

3. Hip

Stāvēt taisni ar kājām kopā.Ir draugs pasākums pār jūsu gūžas un astes, ap pilnā daļu.Pārliecinieties, lai saglabātu mērīšanas lenti paralēli grīdai.

Ja man izdeva rīkojumu, vai jūs varētu sūtīt man uz objektu attēlus bez ūdenszīme?

Protams, Mēs varētu nosūtīt jums preci attēlus bez ūdenszīme, ja jūs vēlaties, bet jums ir, lai pastāstītu mums, ja izvietojot savu pasūtījumu.

Vai es varu jaukt krāsas tajā pašā stilā preci?

Jā, parasti daudzi priekšmeti ir dažas dažādas krāsas.Tātad, ja jūs vēlaties, lai sajauktu dažādās krāsās, lūdzu, piezīmi, kuru krāsu vēlaties un kad izvietojot savu pasūtījumu.Ja ne, parasti mēs tikai sūtīt jums preci krāsu, kā parādīts attēlā, ka jūs secībā.

Atsauksmes:

Mēs esam interneta veikals, ik atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Mēs novērtējam jūsu pozitīvās atsauksmes pēc tam, kad apstiprinājis jūsu pasūtījumu.Mūsu mērķis zvaigžņu pakalpojumu un vēlaties, lai jūs būtu laimīgs.Ja jums nav apmierināt ar mūsu produktu vai pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt,& nbsp;pirms atvērt strīdu.Mēs uzskatām, ka visi klienti ir laipni nelaimīgs, un jebkura problēma tiks atrisināta ar labām komunikācijas.Uzticieties mums!

null

null

Tagi: knit yarn, tamborēšanas dāvanu maisu, silts ausu austiņas meitenēm, adīt needl, set īss, viltus nabas gredzens, viltus dzelksnis gredzens, komplekts svārki sievietēm, komplekts svārki augšu, komplekts svārki.

Uzrakstīt recenziju

Ir 2021. Brīvdienas Pavada Kultūraugu Top Elastīga Hip Svārki Sexy Backless Nabas Divdaļīga Hip Svārki Kultūraugu Top Un Svārki Set Fitnesa 2 Gabals

Ir 2021. Brīvdienas Pavada Kultūraugu Top Elastīga Hip Svārki Sexy Backless Nabas Divdaļīga Hip Svārki Kultūraugu Top Un Svārki Set Fitnesa 2 Gabals

Saistītie Produkti