Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Ir 2021. Jaunu Tējas Biluochun Jauno Zaļo Tēju Organisko Biluochun Tējas Maisiņu Maisīt-Ceptiem Zaļās Veselība, Skaistums Skaistums, 250g/maiss Skatīt lielāku

Ir 2021. Jaunu Tējas Biluochun Jauno Zaļo Tēju Organisko Biluochun Tējas Maisiņu Maisīt-Ceptiem Zaļās Veselība, Skaistums Skaistums, 250g/maiss

€12.50

-50 %

€25.50

Jauns produkts

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

modname=ckeditor

Produktu kategorijas: zaļā tēja;

Produkta Nosaukums: Biluochun

Ražošanas datums: Pavasara 2021. gadam;

Derīguma termiņš: 725 dienas;

Uzglabāšanas metode: saldēti;

Ražošanas metode: roku darbs;

Daudzums: 250g/500g/1000g;

Sertifikāts: HACCP, ISO9001: 2000, QS (Ķīna Kvalitātes un Drošības Sertifikāts).

Veselības aprūpes pabalsti:

1. Biluochun satur vairāk tējas polifenoli, kas var kavēt attīstību baktērijas.

2. Vitamīns C un E vitamīns, kas ietverti Biluochun var bloķēt sintēzes kancerogēnu-nitrozoamīniem.Ir pretvēža iedarbība.

3. Biluochun satur katehīnu, EKG un EGC un to oksidēšanas produktu, theaflavins, utt., kas var kavēt plāksne hiperplāzija, samazināt fibrinogēns, kas veido asins sarecēšanu un palielinātu viskozitāti, un skaidrs, asins recēšanu, tādējādi kavējot aterosklerozes.Kavētu iedarbību, sirds un asinsvadu slimības.

4. Kofeīns un teofilīns, jo Biluochun ir diurētisku efektu, un to var ārstēt tūsku un ūdens stagnācija audzēji.Detoksikācijas un diurētisku iedarbību, melnā tēja, cukurs, ūdens var ārstēt akūtas icteric hepatītu.

5. Biluochun ir polifenoli var samazināt saturu asins lipīdu organismā, novērš greasiness zarnās, palīdz gremošanu, un ir spēkā zaudēt svaru.

6. Biluochun ir fluora joni un zobu kalcijs var kļūt par sava veida "fluoroapatite", kas ir grūti izšķīdināt skābē, tāpat kā pievienojot aizsargājošu slāni uz zobiem, kas uzlabo spēju zobu pretoties skābēm un kariesu.

7. Biluochun satur vairāk kofeīna, kas var stimulēt centrālo nervu sistēmu cilvēka organismā.Dzeramā vasarā var novērst, miegainība un ir atsvaidzinošs efekts.

8. Tējas polifenoli, jo Biluochun var kompensēt etanols, kas ietverti vīna.Dzeramā pēc tam, kad ir piedzēries, var būt nozīme ātri paģiras.

9. Tējas polifenoli un to oksidēšanas produktu Biluochun ir spēja absorbēt indīgu radioaktīvu vielu, stroncija-90 un kobalta 60. Cilvēkiem, kuri bieži saskaras ar datora darbu un pacientiem, kam veikta staru terapija, regulāra dzeršana var palielināt organisma spēju pretoties starojumu.

10. Kofeīns, kas ietverti Biluochun ir sekas, stiprināt sirdi, antispasmodic un atslābina gludās muskulatūras, mazina bronhu spazmas un veicina asins cirkulāciju.Tā ir laba autonoma medicīnā, ārstējot bronhiālo astmu, kas aizvieto klepus un samazinot flegma, un miokarda infarkts.

11. Tējas polifenoli un C vitamīna Biluochun tēja ir spēkā, veicinot asins cirkulāciju, novēršot asins stāze un novērš aterosklerozes, samazinot saslimstība ar hipertoniju un koronāro sirds slimību.

Tagi: skaidrs, stikla tējkanna, ķīnas zaļā tēja, tēja, biluochun tēja, ķīnas zaļā tēja, bi, zaļā tēja, slim tēja, oolong tējas, komplekts tējas.

Uzrakstīt recenziju

Ir 2021. Jaunu Tējas Biluochun Jauno Zaļo Tēju Organisko Biluochun Tējas Maisiņu Maisīt-Ceptiem Zaļās Veselība, Skaistums Skaistums, 250g/maiss

Ir 2021. Jaunu Tējas Biluochun Jauno Zaļo Tēju Organisko Biluochun Tējas Maisiņu Maisīt-Ceptiem Zaļās Veselība, Skaistums Skaistums, 250g/maiss